воскресенье, 26 февраля 2012 г.

MySchool.ua.Всеукраїнська навчальна екосистема




Ви задоволені сьогоднішнім прогресом освіти в школі?

Таке питання поставили собі ми і відповідь на нього - НЕ задоволені!

Дослідження ЮНЕСКО говорять, що в Україні 96% дітей віком від 10-ти до 17-ти років користуються мережею Інтернет. Більшість свій вільний від школи час проводять у соціальних мережах.

Свого часу засновники соціальних мереж поставили перед собою просту, але водночас геніальну задачу — забезпечити людей спілкуванням. І їм це успішно вдалося.

Проте майбутнє соціальних мереж тепер не тільки за спілкуванням. Функції, які так необхідні сучасним школярам — це спілкування та навчання у мережі Інтернет.

Ярослав Максимович
Створення інтернет-ресурсу, покликаного стати надійним мостом між дітьми-батьками-вчителями, школою і навчальним процесом узяв у свої руки батько трьох дітей, підприємець, кандидат технічних наук, керівник ТОВ «Комп'ютерна компанія Комплекс» - Ярослав Максимович.

Зформувавши команду однодумців і спеціалістів з різних сфер, маючи за плечима досвід створення, запуску, впровадження та реалізації успішних інтернет проектів (auction.ua, banner.ua, kartinka.com.ua,bezgmo.ua та багато інших), Ярослав у листопаді 2010 року дав старт розробці всеукраїнської навчальної екосистеми «Моя школа» MySchool.ua.

«Сьогодні ми маємо мільйони людей, які проводять час у соціальних мережах. І наше завдання - перевести їх у русло продуктивного проведення часу. Це можна робити різними способами від примусу до фінансового стимулювання. Але найкращим буде таке рішення яке знайоме, звичне і зручне. Тому ми, розробляючи навчальну екосистему "Моя школа" MySchool.ua, даємо користувачу знайомий для нього інструмент. Додаємо елементи здобуття освіти. Формуємо на основі даних дій користувачів необхідну міністерствам і відомствам звітність», - говорить Ярослав Максимович.

У системі «Моя школа» діти мають усе те, до чого звикли у соціальних мережах. А вчителі і батьки отримують суттєвий бонус — до екосистеми MySchool.ua під'єднаний навчальний процес, який передає інформацію у соціальну частину. Кожен користувач системи отримує свою сторінку, де вчителі можуть ставити дитині оцінку, нагадувати про домашнє завдання. А школярі та їхні батьки у свою чергу зможуть бачити у "подіях" свої повідомлення та новини у друзів, з якими товаришують в екосистемі MySchool.ua.

Ми радо відповімо кожному відвідувачеві всеукраїнської навчальної екосистеми «Моя школа»! Колектив всеукраїнської навчальної екосистеми MySchool.ua запрошує до співпраці розробників, керівників шкіл та пресу.

Тел.: +38 (032)290-14-53, +38 (067)324-05-95, e-mail: office@myschool.com.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий